Myytävänä

TAIDEKOTI  ART AUKUSTI MYYNNISSÄ!

Tästä ihana koti tai paikka yrittää, jos sellainen hakusessa. 

Tämä kaun taidekotina toiminut kiinteistö sopii edelleen kuvataiteilijalle näyttely- ja työskentelytilaksi, muusikolle, teatteritoiminnalle, hoitokoti- yrittäjälle, monenlaiselle yrittäjälle tai aivan tavalliselle perheelle, Tämä on tila, josta voi nauttia. Tämä pohjalaistyyppinen talo muuntuu ja sopii moneen tarkoitukseen.

Lehtola- niminen tila. Rakennus pinta-ala 186,5m². Rakennusvuosi 1989. (4 mh, sopii myös työhuoneeksi tai toimistoksi, takkahuone/keittiö, olohuone/näyttelyhuone (53m²), jossa korotettu katto, 2 ilmalämpöpumppua, koneellinen ilmastointi, kattolämmitys, 2 piha- aittaa, grillikatos, iso suojainen tontti, Tilan pinta- ala on kiinteistörekisterin mukaa 1610m2 + Pyhäjärven seurakunnalta vuokraa

Talo sijaitsee vanhalla, kauniilla ja idyllisellä kirkonraitilla, ison Pyhäjärven lähellä. Matkaa venerantaan on vain parisataa metriä.

(Pyhäjärvi on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläosassa. Kaupungissa asuu 5 141 ihmistä ja sen pinta-ala on 1 459,46 km², josta 148,66 km² on vesistöjä. Väestötiheys on 3,92 asukasta/km². Pyhäjärven naapurikuntia ovat Haapajärvi, Kiuruvesi, Kärsämäki, Pielavesi, Pihtipudas ja Pyhäntä. Wikipedia)

www.pauliaukusti.fi
pauliaukusti@gmail.com
Puh. 050 46 999 15

KUVIA LÖYTYY MYÖS VALIKOSTA ART AUKUSTI

PAREMPI KUIN KUVAT,  ON KÄYNTI PAIKAN PÄÄLLÄ.         TERVETULOA!

 

 

 

 

 

 

Ensimmäisestä näyttelystäni on 55 vuotta. Olin silloin parikymppinen nuori. Nyt vuodet vievät lujaa kahdeksaakymppiä kohti. Sivellen pysyy vielä kädessäni, antaen pientä värähtelyä lopputuloksiin.