Myytävänä

TAIDEKOTI  ART AUKUSTI MYYNNISSÄ!

Tästä ihana koti tai paikka yrittää, jos sellainen hakusessa. 

Tämä kaun taidekotina toiminut kiinteistö sopii edelleen kuvataiteilijalle näyttely- ja työskentelytilaksi, muusikolle, teatteritoiminnalle, hoitokoti- yrittäjälle, monenlaiselle yrittäjälle tai aivan tavalliselle perheelle, Tämä on tila, josta voi nauttia. Tämä pohjalaistyyppinen talo muuntuu ja sopii moneen tarkoitukseen.

Lehtola- niminen tila. Rakennus pinta-ala 186,5m². Rakennusvuosi 1989. (4 mh, sopii myös työhuoneeksi tai toimistoksi, takkahuone/keittiö, olohuone/näyttelyhuone (53m²), jossa korotettu katto, 2 ilmalämpöpumppua, koneellinen ilmastointi, kattolämmitys, 2 piha- aittaa, grillikatos, iso suojainen tontti, Tilan pinta- ala on kiinteistörekisterin mukaa 1610m2 + Pyhäjärven seurakunnalta vuokraa

Talo sijaitsee vanhalla, kauniilla ja idyllisellä kirkonraitilla, ison Pyhäjärven lähellä. Matkaa venerantaan on vain parisataa metriä.

(Pyhäjärvi on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläosassa. Kaupungissa asuu 5 141 ihmistä ja sen pinta-ala on 1 459,46 km², josta 148,66 km² on vesistöjä. Väestötiheys on 3,92 asukasta/km². Pyhäjärven naapurikuntia ovat Haapajärvi, Kiuruvesi, Kärsämäki, Pielavesi, Pihtipudas ja Pyhäntä. Wikipedia)

www.pauliaukusti.fi
pauliaukusti@gmail.com
Puh. 050 46 999 15

KUVIA LÖYTYY MYÖS VALIKOSTA ART AUKUSTI

PAREMPI KUIN KUVAT,  ON KÄYNTI PAIKAN PÄÄLLÄ.         TERVETULOA!