Art Aukusti on myyty

PATUVAARIN  AKVARELLIPAJA ART AUKUSTI  ON MYYTY! 

Kaikkiaan kolmella vuosikymmenellä taidekotina toiminut kiinteistö sopii edelleen kuvataiteilijalle näyttely- ja työskentelytilaksi, muusikolle harjoitus- ja konserttitilaksi, teatteritoimintaan, pienyrittäjälle, yhteisölle, järjestölle tai vaikka seurakunnalle ja tietenkin aivan tavalliselle perheelle. Tämä on asumisto, josta voi nauttia eri vuodenaikoina. Pohojalaanen ”kaharen kuistin talo”muuntuu ja sopii moneen tarkoitukseen.
Lehtola- niminen tila. Rakennuspinta-ala 185m². Rakennusvuosi 1989. 4 mh  (mikä hyvänsä huoneista sopii myös toimistoksi tai työhuoneeksi, keittiö/ takkahuone (TV), näyttely/olohuone (53m² korotettua katto),  2 pikku- WC, kylpyhuone WC, sauna, kattolämmitys, 2 ilmalämpöpumppua, koneellinen ilmastointi, 2 vanhaa hirsiaittaa ja hirsinen grillikatos. Tontin pinta- ala 2030 m2.

Talo sijaitsee vanhalla, kauniilla ja idyllisellä kirkonraitilla, ison, puhdasvetisen ja kalaisan Pyhäjärven lähellä.  Järvessä on useita saaria, jotka ovat kaikki  kuntalaisten virkistyskäytössä. Järveen ja venerantaan  on taidekodistamme vain parisataa metriä. 

TERVETULOA UUDET OMISTAJAT!

Art Aukusti  

Ison järven tuntumassa   Taidekoti Art Aukusti  

Naapurusto näkyy     Kirkon kupeessa   Oleskelu/ Takkahuone TV   Oleskelu/ Takkahuone TV   Oleskelu/ Takkahuone TV   Keittiö   Keittiö   Keittiö   Keittiö   Keittiö   Keittiö/ Takkahuone Käytävä Kylpyhuoneeseen ja WC;hen sekä toiseen sisäänkäyntiin.

Pohjapiirros   Kakkoseteinen   Makuuhuoneisiin   Makuuhuoneisiin   Näkymä keittiöön ja näyttelytilaan. Paljeoven takana vaatehuone.   Isoin makuuhuone   Isoin makuuhuone   Isoin Makuuhuone   Kakkosmakuuhuone   Kakkosmakuuhuone   Näyttelytila/ Olohuone   Näyttelytila/ Olohuone   Näyttelytila/ Olohuone   Näyttelytila/ Olohuone   Vierashuone/ Työhuone taustalla   Vierashuone/ Työhuone   Tulikivitakka  

Kylpyhuone  

Kylpyhuone   Pyykin kuivaustila  

Pyykin kuivaustila  

Sauna   Sauna

Kiuas  

Suihkukaappi  

Grillikatos   Grillikatos  

Lumiportti

 

 PYHÄJÄRVEN KAUPUNGIN KESKUSTAAJAMASTA JA SEN LÄHEISYYDESTÄ LÖYTYVÄT mm. SEURAAVAT PALVELUT: VASKIKELLO, ABC, SEO, UIMAHALLI, JÄÄHALLI, UUSI PÄIVÄKOTI, UUSI SAIRAALA, ATTENDO JÄRVIHELMI, ESPERI HOIVAKOTI, LIIKEKESKUS WOLTTI, LIIKETALO EEVERTTI, HOTELLI PYHÄSALMI, EMOLAHTI CAMPING, MARJONIEMI CAMPING, KESÄTEATTERI, ALA-ASTE, YLÄASTE, LUKIO, K- MARKET, S-MARKET, ALKO, HALPA-HALLI, KAHVILA KARNEVAALI, CAFE HYMY , OP, SP, MATKAHUOLTO, VR ASEMA, ELOKUVATEATTERI, PYHÄJÄRVEN PÄÄKIRKKO, PYHÄN ANNAN KIRKKO, ORTODOKSINEN KIRKKO, RÖNKÖN KUKKATARHA, RÖNKÖN PUUTARHAT, KUKKAMARLEENA, KAISLARANTA, KARPALOKOTI, AURINKORANTA, PYHÄSÄLMI SALT LAKE, VAATELIIKE KIRSTI, GOLF… Pyhäjärvellä on myös erittäin vilkastoimiset kyläyhdistykset. Veneranta muuntuu myös moneen vuodenaikojen mukaan:

Aamulla varhain

 

Iltarusko  

Aurinkojärvi 1.  

Aurinkojärvi 2.  

Aurinkojärvi 3.  

Sumu saapuu

Hennot korret  

Tukevasti tuulessa  

Seesteinen aamu  

Syksyn ruskaa   Hyhmää pakkasaamussa   Talvinen aamu   Sumuinen päivän alku   Muuntuva ranta   Ensilumi  

Taven värit  

Kesän kirkkaus   Kylmenee  

Ensijää  

Viima  

Kesäpäivä

 

Syksytuuli  

Veneranta  

Aamukuura  

Huolenpitäjä   Pappilan veneranta

 

Ensimmäisestä näyttelystäni on 55 vuotta. Olin silloin parikymppinen nuori. Nyt vuodet vievät lujaa kahdeksaakymppiä kohti. Sivellen pysyy vielä kädessäni, antaen pientä värähtelyä lopputuloksiin.