Ajankohtaista
  Ajankohtaista


"PAULIAUKUSTI RETRO"

23.01.2017

Aloitin kuvan tekemisen 60- luvulla. Tein öljymaalauksia, sekatekniikkaa, veistoksia ja grafiikkaa. Viimeiset 30 vuotta, olen maalannut pääasiassa akvarelleja. Olen vuosikymmenet työskennellyt aktiivisesti ja järjestänyt satoja näyttelyitä Suomessa ja kymmenkunta ulkomailla. 1970- luvun alussa tein yhteistyötä Aarikka Korun kanssa. Suunnittelin heille raikulin ?Värikiekon?. 

Nyt olen palannut entiseen. Ympyrä alkaa hiljalleen sulkeutua. Tein 70- luvulla paljon kineettisiä maalauksia. Nyt olen usean kymmenen vuoden akvarellien tekemisen jälkeen viehättynyt taas kineettiseen kuvaan. Olen viimeiset kuukaudet ollut täysin retroilija.

Muodonmuutos naturalistisista akvarelleista kineettiseen (konstruktiiseen) kuvaan on ollut valtava ja mielenkiintoisen haastava. Töihin olen saanut ideat nuoruuden aikaisista teoksistani.  Maalaan niitä öljyväri- pohjalle akryylimaalein. Liitteenä muutama kuva retro- maalauksistani, joita, olen nyt ahkerasti markkinoimassa joko alkuperäisinä tai vedoksina, muuallakin kuin Ateljeessani.

 

Koen, että maalaukseni ovat tämän päivän trendi. Menneet vuosikymmenten ideat ja toteutukset ovat monien kotien tätä päivää. Olen saanut paljon hyvää ja kiinnostavaa palautetta maalauksilleni. Sen perusteella rohkenen sanoa, että niillä on kosketuspintaa tähän aikaan ja kodin sisustukseen.

 

   Takaisin
 
 

 
 
powered by WolfUpper CMS v2.0 | Login